Päikky

Syksyllä aloittavien uusien lapsien Päikky-tunnukset aktivoidaan  hoitosuhteen alkaessa. Vasta sen jälkeen voitte kirjata lapsen hoitoaikoja Päikkyyn!

Tervetuloa käyttämään Päikkyä Nokialla

Lasten hoitoajat ja vapaapäivät ilmoitetaan 1.8 alkaen Päikyn kautta osoitteessa https://nokia.paikky.fi

Hoitoajat ja vapaapäivät tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa aikaisemmin. Hoitoaikasuunnitelma sulkeutuu maanantaina klo.9:00 ja sitä ennen on seuraavan viikon hoitoajat merkittävä Päikkyyn.

Lisätietoa löytyy kohdasta Vanhempien liittymän ohjeet.

Huomioittehan, että esiopetuksen poissaolot tulee myös anoa "tilapäinen vapauttaminen esiopetuksesta" -lomakkeella.

 

Käyttäjätunnukset on luotu molemmille vanhemmille.

Jos et saa tunnustasi aktivoitua puhelinnumerollasi, voit lähettää sähköpostia suoraan päiväkotimme Päikky-vastaavalle: kati.kurumaa@nokiankaupunki.fi. Ilmoitathan sähköpostissa puhelinnumerosi.

 

MOBIILIJÄRJESTELMÄ PÄIKKY

Lasten läsnä- ja poissaolokirjaukset tehdään päiväkodissa mobiilijärjestelmä Päikyllä.

Käyttöön on otettu myös vanhempien käyttöliittymä. Nokian Päikky-palveluun kirjaudut internetselaimella osoitteessa https://nokia.paikky.fi.

Tuodessaan lasta päiväkotiin huoltaja kirjaa ("tägää") lapsen tulleeksi ja hakiessaan lähteneeksi NFC-tunnisteella. NFC-tunnisteita saatte päiväkodilta hoitosuhteen alussa.

 

Huomioittehan lapsen (tuonti- ja) hakutilanteissa, että vastuu lapsesta siirtyy hakijalle, kun "tägäys" on suoritettu. Huolehdittehan muut asiat (esim. tavarat sisältä) ennen "tägäystä" tai yhdessä lapsen kanssa. Näin edistämme turvallisuutta päiväkodissamme lapsen hakutilanteissa.