Avoin varhaiskasvatus

AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN KERHOT:

PAJAKADUN KERHO

Avoimen varhaiskasvatuksen kerhot ovat osa kunnallista varhaiskasvatusta ja täydentävät muita päivähoidon palvelumuotoja. Kerhot ovat pääsääntöisesti tarkoitettu 2-5-vuotiaille lapsille. Kerhot tarjoavat perheelle hyvän vaihtoehdon silloin kun lapselle ei tarvita kokopäivähoitoa. Kerhotoimintaan osallistuvat lapset eivät ole subjektiivisen päivähoito-oikeuden piirissä eikä osallistuminen kerhotoimintaan poista oikeutta kotihoidon tukeen.

Varhaiskasvatuksen sisältöalueet ovat kerhoissa samanlaisia kuin koko varhaiskasvatuksessa. Toiminta on pedagogisesti suunniteltua ja kerhossa on lapsille tarjolla monipuolista toimintaa. Lapsi oppii kerhoissa leikkitaitoja, sosiaalisia- sekä ryhmätaitoja vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Kerhossa pidetään eväshetki omilla eväillä ja ulkoillaan päivittäin.

Kerhot toimivat koulujen loma-aikojen mukaan kuitenkin niin, että toimintakausi päättyy aina toukokuun viimeinen päivä. Kerhot ovat kiinni koulujen loma-aikoina. Kerhopäivät ma-pe ja toiminta-aika on klo 9-12.
Perheillä on mahdollisuus esittää toiveita kerhopäivistä. Huoltajilla on mahdollisuus valita osallistuuko lapsi kerhotoimintaan joko 2 tai 3 krt/viikossa.

Kuukausittainen kerhomaksu:
2krt/ viikko 40€/lapsi, sisaruksilta 60€.
3krt/viikko 60€/lapsi, sisaruksilta 90€.

Kerhoon haetaan sähköisellä päivähoitohakemuksella, joka löytyy kaupungin varhaiskasvatuspalveluista (sinne pääset TÄSTÄ) . Kerhopaikkoja voi kysellä arkipäivisin varhaiskasvatusyksikön johtaja Maarit Kannolta p.050 -395 6403

Kerhon osoite Pajakatu 28 A

s-posti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi